Visit http://www.ipligence.com

HTML

Against Scientology

A Szcientologia fedonevu bunszervezet leleplezese. Puszi az OSA-nak. "The bullshit is thick and the damage is real"

Innen figyel az OSA

Visit http://www.ipligence.com

Friss topikok

  • PassageInTime: A "mennyasszony" maradt bent...nincs happy end ebben a storyban . (2010.02.23. 21:17) Insomnia
  • PassageInTime: ennyi.amugy az eselyes ,hogy te is daniabol irsz? (2010.02.21. 15:49) Kritika
  • PassageInTime: @Ammónia73: koszi,mar cserelem is . (2010.02.20. 15:09) The Wall of fire
  • PassageInTime: @zsooofi: Szia. Termeszetesen, orommel fogadok barmilyen segitseget. Nem elek Magyarorszagon mar ... (2010.02.17. 16:59) Kezdet,The Profit

Kis szcientologus szotar

PassageInTime 2010.02.18. 10:16

aki esetleg tudja az angol nevek hivatalos magyar sci forditasat kerem irja meg.

 

 

 

1.1-ezt angolul "One One"nak mondjak ,az a szemely aki a szemedbe vigyorog es hatba szur.Ide tartoznak a homoszexualisok valamint a pszichiaterek.(ezt nem is igazan ertem,mikoze a sunyisaghoz a melegeknek...)

2D-ez a nem  dimenziot,hanem a masodik dinamikat jeloli. Ez referal a csaladra,gyerekre,szemelyes kapcsolatokra,sexualis eletre.Hasznalhato sok fele modon,peldaul:"O volt az en 2D-m" ami szimplan azt jelenti "randiztam vele korabban" vagy "Kezelnem kell a 2D-met" jelentheti "rendbe kell tennem a parkapcsolatomat" vagy "be akarok pasizni/csajozni" . Ezt kesobb megvaltoztattak(amit nem lenne szabad,de Miscavige ki oszt 1-2 pofont ,aztan minden mukodik),es a kreativitast foglalja magaban.Ezt en palfordulasnak nevezem.Meg hamisitasnak.Akkor is ,ha L Ron Gazember Hubbardrol van szo.

3D-a harmadik dinamika.Azok az emberi csoportok amiknek tagja vagy.Ez lehet borkostolo csoport,tenisz klub,iskola,eszem-faszom.

4D-a negyedik dinamika.Szimplan azt jelenti:az emberiseg.

ASI-Authority Services International.Itt publikaljak a sok katyvaszt amit L Ron irt.Meg azota David "felpofozom a staffomat" Miscavige atirta mar parszor.

Auditalas-Ha egy sci-t kerdezel meg, azt fogja mondani ,hogy ez olyan mint egy meghallgatas. Az esetek tobbsegeben hasznalnak e-meter-t(hazugsag vizsgalot).Egy bizonyos szintig egy auditor kerdez szemlyes dolgokat a csaladodrol,rolad,penz ugyeidrol.Magasabb OT szintenken mar solo auditalas is lehetseges(aminek nyilvan nincs mar tetje,miutan kiadtal regebben minden szemelyes adatot magadrol...)ahol te sajat magad kerdezgeted(wow...)es az e-meter "segitsegevel" probalsz megfelelo valaszokat talalni sajat magadnak.

BC-Brifeing Course.Valoszinuleg a leghosszabb sci kurzus/tanfolyam/lehuzas.

Black PR-Ellehetleniteni valakit/valakiket a media altal. Hasznaljak meg fonevkent is valamint igekent.

the Bridge-A Hid.Ez a Hid az ut a teljes szabadsaghoz .Minden scilon a Hidon halad,auditalasok,konyv es egyeb szir-szar vasarlasok segitsegevel.

Cadet Org-a Sea Org szervezete gyerekeknek(az egyik leggusztustalanabb)

Case gain-ez az amikor sikeres vagy a scientologiaban.pl.:feljebb leptel egy OT szintet.

Course-kurzus,ahol a scilonok tanulmanyozzak Hubbard scifi-jeit,"tanitasait".pl.:Ha valaki tanulmanyoz egy doktrinat,akkor o kurzuson van.

Dev-T-Developed Traffic.Zavaro,idegesito aktivitas ami botranyt kelt.Ilyen lehet mondjuk a papirmunka.

Downstat-az a scilon aki nem produkal eleget.

Entheta-Valami negativ,szomoru erzelem,rossz hirek,egy eroszakos film,barmi ami negativ.

EO-Ethics Officer.Ez a szemely az "etikaert" felelos,o hozzatartoznak az ugyek amikor valaki "bunt" kovet el az egyhaz belul es meg kell buntetni.

EPF-Estate Project Force.Amikor csatlakozol a Sea Orghoz ez az elso orientacio amit meg kell csinalnia.Ez tarthat par hetig vagy honapig.

Flap-valami nagyobb baj vagy baleset.

Goldenrod-ez egy szin fajta arra a papirra van nyomtatva , amire a sci-k az SP deklaraciot nyomtatjak.Szep hugy sarga.

HCOB vagy HCO PL-Hubbard Communications Office Bulletin vagy Hubbard Communications Office Policy Letter.Iras a nagy Gazember, Hubbard tollabol,ami az egesz szekta alapjait,szabalyait foglalja magaban(hogyan kezelik a sajtot,fair game policy,stb)

MEST-Matter,Energy,Space,Time-anyag,energia,ur,ido-ez a fizikalis univerzum.

Non-Enturbulation Order-amikor kozel allsz ahoz ,hogy kidobjanak a szektabol,ez egy szimpla fenyegetes,hogy amenyibben a "tiszted" valami negativumot hall rolad ,nagyon nagy bajod lesz.

Org-ez maga az "egyhaz".

OSA-Office of Special Affairs-kulonleges ugyek osztalya.Ez tulajdonkeppen a scilonok kemszervezete,gestapoja.

OT-Operating Thetan.Egy szemely aki a scientologiaban elert egy magas spiritualis szintet.8 ilyen szint van.Egy OT-nak tudnia kell kezelni a MEST-t.(lasd:feljebb)

Overt-ez szimplan bun vagy buncselekmeny.

PC-pre-clear.Az a szemely aki audital.

PTS-Potential Trouble Source-Potencialis Baj Forras.Az ,aki kapcsolatban all egy elnyomo szemellyel(SP-vel),

Raw Meat-friss hus.Tipikusan Sea Org zsargon,nyilvanossag elott nem hasznaljak,egymast kozt gyakran,az uj Org tagokat hivjak igy.

Sea Org-A sci-k belso magja.Ok iranyitjak a "templomokat"(jobb szot nem talatam a Chruch-re...)auditaltatnak(vagyis gyujtenek be minnel tobb szemelyes adatot,vallatnak),gyujtenek penzt a szekta szamara.Ok alairnak egy 1 milliard eves szerzodest,amiben megigerik hogy szolgalni fogjak a scientologiat a kovetkezo eleteikben is.

Sec Check-Security Check-Biztonsagi vizsgalat.E-meter-el(ami egy primitiv hazugsag vizsgalo keszulek) tortenno vallatas,random idopontokban.

SP-Suppresive Person-Elnyomo Szemely.Egy gonosz szemely.Ha valaki megkapja ezt a minositest,az semmilyen kapcsolatot nem teremthet tobbe scilonokkal.(csak gondolj bele ,hogy mondjuk te es a faterod szekta tagok vagytok es mondjuk te SP-nek lettel dekoralva,nem beszelhetsz vele addig, amig o az egyhaz tagja....)

Type III-a harmadik tipus.Orult,veszelyes,bunozo.

Wog-szimplan:Nem scientologus

 

 

Tudom,sok mindent nem irtam bele,ezert kereszteltem KIS szotarnak.Ha valamit elirtam vagy pontositana valaki(nem,nem a SZEKTA szora gondoltam) dobjon egy mailt vagy kezi granatot.

 

forras:exscientologykids.com/glossary.html

 

EEEESSSS IME ITT AZ UJ L. RON SEGGDUGASZ!!!RENDELD MEG MEG MA!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://againstscientology.blog.hu/api/trackback/id/tr1001768347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása